DRUMSKI TRANSPORT

KONKURENTNI USLOVI TRANSPORTA

Naše usluge u oblasti međunarodnog drumskog transporta podrazumevaju mogućnost parcijalnog i punog utovara za sve destinacije u Evropi i šire, po najkonkurentnijim uslovima.

Posao zasnivamo na direktnoj i otvorenoj komunikaciji kao osnovi za razumevanje potreba naših klijenata i trudimo se da pronadjemo najefikasnije i najpouzdanije rešenje po pitanju brzine dostave i troškova prevoza, sa ciljem uspostavljanja dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo. Bez obzira da li Vaša roba zahteva poseban režim ili je van standardnih gabarita za kamionski transport, mi ćemo Vam obezbediti sve potrebne informacije i savete kao i konkretna logistička rešenja.

POUZDANA REŠENJA

Pokrivamo celu Evropu kako za pune kamionske utovare tako i za delimične, takozvane zbirne pošiljke. Za svaki Vaš transportni zahtev uvek imamo više rešenja kako bismo Vam olakšali donošenje odluke.

Stojimo na raspolaganju za carinjenje robe u uvozu ili izvozu, kamionski transport opasnih roba ili roba koje zahtevaju posebne temperaturne režime ili pak van gabaritne specijalne transporte koji zahtevaju posebne vrste vozila i pratnju.

Razvijena mreža partnerskih odnosa sa velikim brojem prevoznika omogućava nam da na raspolaganju imamo veliki broj vozila, svih vrsta i namena.

Pored samog drumskog transporta nudimo Vam i sve prateće usluge:

  • pripremu potrebne dokumentacije,
  • špediterske poslove,
  • carinsko posredovanje,
  • skladištenje ukoliko je potrebno, kao i
  • praćenje pošiljke tokom celog puta i
  • pravovremeno pružanje informacija o stanju pošiljke.